Hokejové Brusle Bauer Supreme S35 INT, Velikost 4 (EUR 37,5), Šířka D

Doprava zdarma
-44%
Hokejové brusle Bauer Supreme S35 ve velikosti Intermediate. Jedná se o základní model řady Supreme, která je novinkou sezóny 2020/2021. Tyto brusle nahrazují starší model Supreme S25.
Zobrazit více
Základní cena
3 933 Kč
 
Zlevněná cena
2 199 Kč
(1 817 Kč bez DPH)
Zlevněná cena, nelze uplatnit další slevy
Výrobce:Bauer
Novinka sezóny 2020 / 2021
Věková kategorie Intermediate
Produktová řada Bauer Supreme
Tepelné tvarování Ne
Měnitelný nůž Ne
Výkonnostní úroveň Základní úroveň
Při nákupu na všech prodejnách První broušení ZDARMA
Značení střihu bruslí D, EE, R
Profil nože Bez profilu
Střih bruslí Po celé své délce půdorysně úzká brusle a středně vysoký nárt
Při nákupu na prodejnách Mělník a Kladno 3D skenování nohou ZDARMA

U každé varianty produktu se po kliknutí na ikonku zobrazí dostupnost na jednotlivých skladech

varianty produktu (1)

Velikost
Šířka
Výběr varianty
Cena s DPH
Dostupnost

Velikost 4 (EUR 37,5), Šířka D

2 199 Kč
Ihned k odeslání (1 párů)
párů
Koupit
Popis produktu
Parametry
soubory a odkazy

Hokejové brusle Bauer Supreme S35 Intermediate

Hokejové Brusle Bauer Supreme S35

Kvalitní hokejové brusle Bauer Supreme S35 v intermediate velikosti. Jedná se o základní model řady Supreme, která je novinkou sezóny 2020/2021. Tyto brusle nahrazují starší model Supreme S25.

 

  • Kolekce: 2020 / 2021

  • Produktová řada: Supreme

  • Nahrazují model: Supreme S25

  • Výkonnostní úroveň: Intermediate základní úroveň

  • Modely řady: Univerzální - NS a NSX, S35, S37, 3S, 3S PRO a Ultra Sonic

 

 

 


Hokejové Brusle Bauer Supreme S35

 

Vnější část brusle

Materiál vnější části brusle tvoří 3D polykarbonát, který přináší lepší stabilitu a přenos energie z každého odrazu.

 

 

 

 

 


Hokejové Brusle Bauer Supreme S35

 

Vnitřní část brusle (výstelka)

Vnitřní část brusle je tvořena technologií Microfiber neboli výstelkou z mikrovlákna,  která je velmi komfortní. V oblasti kotníku je pak použita paměťová pěna pro pohodlí kotníků a dobré přizpůsobení se na nohu hráče.

 

 

 

 

 


Hokejové Brusle Bauer Supreme S35

 

Šněrování a tkaničky do bruslí

Šněrování je řešeno klasickými očkami, které společně s použitím měkčích a komfortnějších materiálů v horní části brusle nabízí pohodlnější utažení a skvělé uzavření kotníku v brusli.

Tkaničky do bruslí

Běžně jsou v nových bruslí bavlněné tkaničky, které se mají tendenci během hraní povolovat. Proto doporučujeme pořídit si voskované tkaničky, které se tolik nepovolují.

Veškerou nabídku voskovaných tkaniček naleznete zde

Jak zvolit správnou délku tkaniček do svých bruslí?


Hokejové Brusle Bauer Supreme S35

 

Ochrana jazyka brusle

Jazyk brusle je plstěný o tlouštce 30 oz. Součástí jazyka je i vložený chránič nártu pro větší bezpečí.

 

 

 

 

 

 

 


Hokejové Brusle Bauer Supreme S35

 

Vložka v brusli

Vložka v brusli je tvořena z pěny střední hustoty.

 

 

 

 

 

 

 


Hokejové Brusle Bauer Supreme S35

 

Holder a nůž brusle

Holder TUUK Lightspeed Pro II (bez možnosti samostatné výměny nože/runneru).

Nůž (runner) kvality SuperStainless střední výkonnostní úrovně.

Model bruslí Bauer Supreme S35 má nůž v holderu (bílém plastu) vlisován a není možné ho při prasknutí samostatně vyměnit. Pokud dojde k prasknutí nože, je nutné celý holder s nožem koupit nový a nechat přenýtovat.

Více informací ohledně výměny nože

V této Supreme kolekci mají samostatně vyměnitelný nůž tyto modely: S37, 3S, 3S PRO a Ultra Sonic


  

Střih a tvar jednotlivých řad bruslí Bauer

Střihům a tvarům, které uvádíme na obrázku a popisujeme níže odpovídají všechny typy bruslí, které jsou vyráběny v šířkách D, EE a případně R. Uvedené specifikace neplatí pro brusle, které se vyrábějí ve FITech.

 

 

 

Řada Supreme

Vhodná pro silový styl bruslení (dlouhé odrazy a oblouky). Bota je anatomicky tvarovaná, obepíná chodidlo, je nejvíce cítit na noze a má středně vysoký nárt

Řada Vapor

Vhodná pro frekvenční bruslení, maximální přenos energie (výbušné bruslení, otočky, změny směru, starty, brzdy). Bota je rozšiřující se od paty k prstům a má nejnižší nárt

Řada Nexus

Bota je široká po celé své délce. Má hlubokou kapsu na patu a vysoký nárt


Šířky bruslí s označením D, EE a R

 

Šířky bruslí s označením D, EE a R

Brusle, které nejsou vyráběny ve FITech, jsou na trhu k dostání v šířkách D, EE a případně R.

Tato označení rozlišují šířku bruslí v přední části (viz obrázek). Šířka D znamená užší přední část brusle, šířka EE je širší přední část brusle a šířka R je univerzální šířka, kterou naleznete na základnějších modelech bruslí.

 

 


Hokejové Brusle Bauer Supreme Ultra Sonic

Nové FITY bruslí

Nově od sezony 2020/2021 přichází Bauer s revolucí ve značení bruslí, kdy budou 3 nejvyšší modely bruslí v INT a SR velikostech nabízeny ve variantách FIT 1, FIT 2 a FIT 3.

Tato změna vzešla z několikaletého sběru dat pomocí skenerů 3D Skate Lab, kdy bylo analyzováno takřka 1 milion skenů.

Dříve platilo, že po použití skeneru bylo doporučeno, zda má zákazník volit řadu Supreme, Vapor nebo případně Nexus na základě tvaru jeho nohy. Nově, na základě vytvoření FITů, si zákazník zvolí řadu bruslí na základě stylů svého bruslení (buď Supreme nebo Vapor) a poté pouze zvolí FIT brusle, který mu nejlépe sedne na tvar jeho chodidla.

FIT 1 - úzká noha a nízký nárt

FIT 2 - středně široká noha a středně vysoký nárt

FIT 3 - široká noha a vysoký nárt

Video - Představení nových střihů bruslí Bauer od sezóny 2020/2021 naleznete zde

 

Všechny modely řady Supreme 2020/2021:

  • S35 JR, INT, SR - nabízená šířka přední části brusle pouze s označením D (střih brusle vhodný pro středně vysoký nárt, půdorysně je brusle úzká po celé své délce)

  • S37 INT, SR - nabízená šířka přední části brusle s označením D a EE (střih brusle vhodný pro středně vysoký nárt, půdorysně je brusle úzká po celé své délce)

  • 3S YTH - nabízená šířka přední části brusle pouze s označením D (střih brusle vhodný pro středně vysoký nárt, půdorysně je brusle úzká po celé své délce)

  • 3S JR - nabízená šířka přední části brusle s označením D a EE (střih brusle vhodný pro středně vysoký nárt, půdorysně je brusle úzká po celé své délce)

  • 3S INT, SR - nabízené ve FIT 1, FIT 2 a FIT 3

  • 3S PRO YTH - nabízená šířka přední části brusle pouze s označením D (střih brusle vhodný pro středně vysoký nárt, půdorysně je brusle úzká po celé své délce)

  • 3S PRO JR - nabízená šířka přední části brusle s označením D a EE (střih brusle vhodný pro středně vysoký nárt, půdorysně je brusle úzká po celé své délce)

  • 3S PRO INT, SR - nabízené ve FIT 1, FIT 2 a FIT 3

  • Ultra Sonic INT, SR - nabízené ve FIT 1, FIT 2 a FIT 3


Profilování bruslí HokejLevně.cz

 

Důležitost profilování bruslí

Profilování bruslí se stalo v zemích hokejových velmocí (Kanada, USA, Švédsko,...) součástí takřka každého hokejisty nebo i obecně bruslaře. Tuto skutečnost zachytila i značka Bauer, která započala od sezony 2020/2021 spolupráci se švédskou společností ProSharp, která je celosvětově známá díky výrobě automatických brusek, které jsou k vidění ve velké míře i v ČR. Tyto brusky umí nejen kvalitně brousit brusle, ale nabízí také možnost profilování nožů bruslí, které slouží k efektivnějšímu využívání vynaložené energie do bruslení a ke zlepšení techniky bruslení v návaznosti na styl bruslení každého jednotlivého hráče.

Nově se tedy otevírá možnost zakoupit 3 nejvyšší modely bruslí z nové kolekce Supreme 2020/2021 (3S, 3S PRO a Ultra Sonic) již rovnou naprofilované dle technologie značky ProSharp. Protože se jedná o kolekci Supreme, která je doporučována pro silovější bruslení a stabilitu, je zde využit profil QUAD, který je také vhodný pro silové bruslení a dobrou stabilitu. Výjimku tvoří modely bruslí 3S a 3S PRO ve velikosti JR, kde je profil 13.

Zpátky ale k podrobnostem o profilování bruslí. Profilovat brusle lze i dodatečně, tzn. pokud si zrovna neplánujete zakoupit výše uvedené 3 modely bruslí Bauer Supreme nebo Vapor nejnovějších kolekcí, které jsou již naprofilované, můžete si nechat naprofilovat i Vaše aktuální brusle. Profilů, které na své brusle můžete vybrat, je spoustu. Nejvíce používanými šablonami je již zmíněná šablona QUAD, která je vhodná pro silové bruslení, druhá nejběžnější šablona má název ZUPERIOR a hodí se pro dynamická bruslení. Novinkou je pak profil ELLIPSE, který přináší maximalizaci silového bruslení při zachování extrémní hbitosti.

Profilování obou nožů je vhodnější provádět současně, což ale umožňují pouze nože, které jsou samostatně vyměnitelné (vyndavací). Tento model bruslí tuto možnost neumožňuje, a tak je potřeba profilovat nejprve nůž jedné brusle a poté nůž druhé brusle. Nevýhodou může být drobná odchylka ve výsledku profilování obou nožů a delší časová náročnost.


Profil QUAD

Tento profil je vhodný pro silový styl bruslení (dlouhý skluz, silný záběr při každém odrazu, výborná stabilita na bruslích). Z tohoto důvodu je doporučován profil QUAD na brusle Bauer Supreme, které také tento styl bruslení podporují. U této šablony dojde k rozdělení nože na 4 části:

  • Zrychlení - přední část nože Vám určuje kvalitu zrychlení při startu

  • Hbitost - druhá oblast určuje obratnost při otočkách, zatáčkách a brždění

  • Rychlost - tato oblast zajišťuje kvalitní odraz při dlouhém skluzu na delší vzdálenosti

  • Stabilita - tato oblast zajišťuje stabilitu v osobních soubojích

Čím větší je plocha jednotlivých částí, tím větší je jejich důležitost pro daný styl bruslení. U profilu QUAD jsou nejdůležitější částí Rychlost a Stabilita, které na šabloně představují největší plochu. Zrychlení a hbitost mají u této šablony menší plochy a tím pádem je malá i jejich důležitost pro daný styl bruslení.


Profil ZUPERIOR

Tento profil je vhodný pro dynamické bruslení (rychlé starty, prudké otočky, rychlé kmitání nohama při bruslení). Z tohoto důvodu je doporučován profil ZUPERIOR na brusle Bauer Vapor, které také tento styl bruslení podporují. U této šablony dojde k rozdělení nože na 3 části:

  • Zrychlení - přední část nože Vám určuje kvalitu zrychlení při startu

  • Rychlost - tato oblast zajišťuje kvalitní odraz při dlouhém skluzu na delší vzdálenosti

  • Stabilita - tato oblast zajišťuje stabilitu v osobních soubojích

Čím větší je plocha jednotlivých částí, tím větší je jejich důležitost pro daný styl bruslení. U profilu ZUPERIOR jsou nejdůležitější částí Rychlost a Zrychlení, které na šabloně představují největší plochu. Stabilita pak v tomto případě představuje plochu menší.

Nejnovější kolekce bruslí Bauer Vapor byla novinkou sezony 2019/2020 a spolupráce týkající se profilování bruslí firem Bauer - ProSharp byla započata až od sezony 2020/2021, jsou všechny aktuální brusle řady Vapor bez předem připraveného profilu. Dá se ale předpokládat, že spolupráce těchto značek bude úspěšná a teoreticky se tak můžeme těšit na nové výkonnostní Vapor brusle pro sezonu 2021/2022 s již předem naprofilovanými noži.


Hokejové Brusle Bauer Supreme S35

 

Tepelné tvarování bruslí

Model bruslí Bauer Supreme S35 neumožňuje tepelné tvarování ve speciální peci a tvarování bruslí probíhá při běžném používání bruslí na ledě, kdy se brusle zahřívají vlastním teplem hráče.

Protože se jedná o základnější model bruslí Supreme, které nejsou tak extrémně tvrdé jako vysoké modely bruslí, skvěle se přizpůsobí i bez použití speciální pece.

Více informací o tepelném tvarování

Informace k tepelnému tvarování dalších modelů Supreme této kolekce uvádíme níže.

Video o tepelném tvarování bruslí Bauer Supreme 2020/2021 naleznete zde

 

  • S37 - umožňují tepelné tvarování v peci. U bruslí se tvaruje pouze vnitřní výstelka.

  • 3S - umožňují tepelné tvarování v peci. U bruslí se tvaruje pouze vnitřní výstelka.

  • 3S PRO - umožňují tepelné tvarování v peci. Brusle mají kompozitovou skořepinu takže se dá tvarovat jak výstelka tak i vnější skořepina

  • Ultra Sonic - umožňují tepelné tvarování v peci. Brusle mají kompozitovou skořepinu takže se dá tvarovat jak výstelka tak i vnější skořepina


Hokejové Brusle Bauer Supreme S35

 

Nabízené varianty velikostí

Jednotlivé modely bruslí jsou nabízeny buď ve všech velikostech (v celých číslech i v půlkách), nebo pouze v celých číslech. Jedná se o velikostní čísla výrobce, nelze přirovnávat k UK, US nebo EUR značení velikostí.

Model bruslí Bauer Supreme S35 je nabízen v celých číslech i půlkách.

Celá kolekce bruslí Supreme, které jsou novinkou pro sezonu 2020/2021 a skládá se z modelů Supreme S35, S37, 3S, 3S PRO a Ultra Sonic, je nabízena v půlčíslech i celých číslech.

 

 


    Hokejové Brusle Bauer Supreme S35 SR

     

    Přehled nastupujících modelů

    Grafický přehled nastupujících modelů bruslí včetně znázornění, které modely nahradily.

    Pokud potřebujete jakkoliv poradit s výběrem bruslí, navštivte naší Hokejovou Poradnu nebo nás kontaktujte na čísle 771 188 661

    Měnitelný nůžNe
    Novinka sezóny2020 / 2021
    Při nákupu na všech prodejnáchPrvní broušení ZDARMA
    Při nákupu na prodejnách Mělník a Kladno3D skenování nohou ZDARMA
    Produktová řadaBauer Supreme
    Tepelné tvarováníNe
    Věková kategorieIntermediate
    Výkonnostní úroveňZákladní úroveň
    Značení střihu bruslíD, EE, R
    Profil nožeBez profilu
    Střih bruslíPo celé své délce půdorysně úzká brusle a středně vysoký nárt
    Diskuze je prázdná.
    Přidat příspěvek do diskuze
    K produktu zatím nikdo recenzi nenapsal

    HokejLevně.cz využívá pro správu webové stránky soubory cookies. Některé z nich jsou pro chod webu nezbytné, některé z nich nám pomáhají vylepšit váš uživatelský zážitek. Soubory cookies si můžete přizpůsobit podle sebe.

    Více o GDPR

    Souhlasím
    Přizpůsobit nastavení